Skincode Essentials

Skincode Essentials – Az Essential érzékeny bőrre ajánlott

Lemosó, öregedésgátló, hidratáló, a szépítő, fehérítő hatás: a Skincode Essentials rendelkezik mindennel, amire a bőrnek szüksége van, és semmivel amire nincs.

A Skincode Essentials termékek középpontjában a CM- glükán áll. Orvosi minőségű összetevő, mely segít a bőr javításában és helyreállításában sérülések vagy extrém stressz után. Stimulálja az immunrendszert, felgyorsítja a bőr regenerációját és megnyugtatja a bőrt. Emellett fokozza a kollagén- és az elasztintermelést, hogy javítsa a bőr rugalmasságát és feszességét a fiatalabb megjelenésű bőr érdekében.

A dermatológiailag tesztelt termékek természetes kivonatok és biotechnikai aktivitások kifinomult keverékét tartalmazzák, miközben 100%-ban illatanyag- és tartósítószer-mentesek, nem tartalmaznak színezéket és állati származékokat, így a legérzékenyebb bőrön is alkalmazhatók.

Minden, amire a bőrnek szüksége van, és semmi, amire nincs.

  • 100%-ban illatanyagmentes
  • 100%-ban tartósítószer-mentes
  • 100%-ban színezékmentes
  • 100%-ban állati származékoktól mentes

CM-glukan – Nyugtatás – Helyreállítás – Védelem

Környezeti stressz, elfoglalt életmód és az egyre népszerűbb nem sebészeti kozmetikai beavatkozások igénybe vehetik a bőrt. Ezek a tényezők mind befolyásolhatják a bőr barrier funkcióját, és megzavarhatják egyensúlyát, gyengébbé és érzékenyebbé téve azt. A CM-glükán segíthet a bőr megnyugtatásában, helyreállításában és védelmében az érzékeny bőr kialakulásának megakadályozása érdekében.