éjszakai bőrápolás

Éjszakai bőrápolás

A bőrápolási rutin elengedhetetlen része az éjszakai bőrápolás, amit mégis sokan vagyunk hajlamosak kihagyni. Pedig bőrünk alvás közben regenerálódik, így fontos, hogy minél több hasznos tápanyaggal támogassuk megújulását. De hogyan?

 

A nappali bőrápolás a mindennapi rutinunk része. Tisztítjuk, hidratáljuk és fényvédővel is ellátjuk arcbőrünket, hogy minél üdébb és ragyogóbb legyen, miközben a káros környezeti hatásokkal szemben is megvédjük. Azonban a nap végére érve már sokszor fáradtak vagyunk ahhoz, hogy az éjszakai bőrápolás is ugyanolyan gondossággal el legyen végezve, mint a nappali. Pedig ez is ugyanolyan fontos! Bőrünk ugyanis alvás közben regenerálódik, és ha a megfelelő termékeket használjuk, hatékonyan segíthetjük a megújulását.

Megfelelő termékek? Bizony, nem érdemes ugyanazokat a krémeket, géleket vagy éppen szérumokat alkalmaznunk éjszaka, mint nappal. Ennek nem csak az a drámai oka van, hogy ezek a termékek általában jóval sűrűbbek és zsírosabbak, mint a nappaliak, hanem egyszerűen más funkciók kerülnek az éjszakai bőrápolás során előtérbe. Ilyenkor fényvédelem vagy az általános felszíni védelem helyett inkább a regeneráció a cél és annak támogatása. Így fontos, hogy az éjszakai krémek regeneráló, tápláló hatóanyagokat tartalmazzanak.

Egy olyan tápláló éjszakai krém, mint a Skincode Cellular regeneráló éjszakai arckrém BioNymph peptiddel, segíti a bőr létfontosságú funkcióinak alvás közbeni helyreállítását. Védi a sejtekben lévő DNS-t, stimulálja a sejtek megújulását, növeli a kollagéntermelést és regenerálja, hidratálja és táplálja a bőrt. A GM-Glucannak köszönhetően javít és nyugtat, a BioNymph peptidnek hála pedig javítja a bőr rugalmasságát, közömbösíti a szabadgyökök termelődését. A fehér tea pedig mindezek mellet védelmet biztosít.

Cellular Regeneráló éjszakai arckrém - minden bőrtípusra 50ml

Ha az éjszakai bőrápolás a téma, nem szabad, hogy megfeledkezzünk az olyan termékekről, melyek használata lefekvés előtt ajánlott, így az éjszaka folyamán kifejthetik jótékony hatásukat. Ilyen a Skincode Extra gyengéd bőrmegújító maszk, amely alfa-hidroxi-savat (AHA) és vitaminokat is tartalmaz, ezáltal segít megújítani az öregedés első jeleit mutató bőrt, eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket és gyorsítja a sejtek megújulását.

Extra gyengéd bőrmegújító maszk - minden bőrtípusra 75ml