megoldás zsíros pattanásos bőrre

Megoldás a pattanásos és zsíros bőrre

A pattanásos és zsíros bőr gyakori probléma, ami sokszor párban fordul elő. Azok, akiknek ilyen bőrtípusuk van, ismerik, milyen nehéz úgy ápolni arcbőrüket, hogy az mindig üde és friss lehessen. A megfelelő termékek kiválasztásával azonban ez gyerekjáték lehet!

 

A bőr zsírosodása és pattanások megjelenésére való hajlama gyakran jár együtt, hiszen az utóbbi sokszor az előbbiből következik. A zsírosodó bőr esetén ugyanis könnyebben eltömítődnek a pórusok, ami kedvez a pattanások megjelenésének. Azt, hogy bőrünk mitől zsírosodik, több összetevő is kiválthatja. A fokozott faggyútermelés lehet öröklött hajlam, okozhatja hormonváltozás, vagy életmóddal és étkezéssel kapcsolatos szokások. Szerencsére azonban megfelelő bőrápolással kontroll alatt lehet tartani. Ehhez pedig csak meg kell találni a megfelelő termékeket.

A Skincode Essentials S.O.S. Oil control termékcsaládja például egy nagyon kellemes és hatékony megoldást jelenthet. Ezek a termékek naponta kétszer alkalmazva hatékony segítséget nyújtanak a pattanások kialakulásának megelőzésében. A bőr mélyebb rétegeiben hatnak, így szabályozzák a bőr faggyútermelését, finoman eltüntetik a szennyeződéseket, nyugtatják a bőrt. Segítenek a pórusok összehúzásában, frissebb, fiatalabb megjelenésű, tisztább, matt felületű bőrt kölcsönöznek. Még a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak. Az S.O.S oil control termékek mindegyike tartalmaz orvosi minőségű biotechnológiai pórusfinomító összetevőt, csalán kivonatot a gyulladásgátló, antibakteriális és összehúzó jellemzőinek köszönhetően és CM-Glucant.

A termékcsaládban található S.O.S oil control Arctisztító krém, ami egy gyengéd arclemosó. Csökkenti a pattanások gyakoriságát és hozzájárul a bőr egészséges megjelenésének eléréséhez, miközben finoman tisztít.

S.O.S. Oil Control Arctisztító krém - zsíros bőrre 125ml

A mélyebb táplálás mestere a S.O.S oil control Arcápoló szérum, ami megakadályozza a pattanások kialakulását, szabályozza a faggyútermelést és a bőr fénylését, ugyanakkor csökkenti a bőrhibákat.

S.O.S. Oil Control Arcápoló szérum - zsíros bőrre 30ml

Aki pedig kifejezetten a kifényesedést kerülné el, választhatja a S.O.S oil control Mattító hidratáló arckrémet, ami mattító hatóanyagának köszönhetően elnyeli a fölösleges faggyút, egyfajta bevonatként viselkedik és tökéletesen matt arcbőrt biztosít egész nap.

S.O.S. Oil Control Mattító hidratáló arckrém - zsíros bőrre 50ml

Jó tudni: A termékek használatakor az első 1-2 hétben az állapot először rosszabbá válik, mert akkor hoz minden szennyeződést felszínre, és utána indul látványos javulásnak.