mindenmentes termékek

Mit jelent, hogy ‘mindenmentes’ kozmetikumok?

A mindenmentes kifejezéssel egyre többször találkozunk a mindennapjaink során, ám leginkább az élelmiszerek kapcsán. De mit jelent a kozmetikumok, egészen pontosan a Skincode termékek esetében az, hogy mindenmentesek?

Az arcbőr a legérzékenyebb bőrfelületünk. Ezért kizárólag olyan anyagokat szabad közel engednünk hozzá, amire a bőrnek szüksége van és mindent meg kell tennünk, hogy távol tartsuk azokat a káros anyagokat, melyekre bőrünk érzékeny lehet és kárt okozhat szépségünknek és egészségünknek.

A Skincode Essentials termékei éppen ezért 100%-ban:

  • illatanyagmentesek,
  • tartósítószer-mentesek,
  • színezékmentesek,
  • nem tartalmaznak állati származékokat,
  • és mivel nem csak saját magunk, de a környezetünk védelme is fontos, ezért a cég nem végez állatkísérleteket sem.

A Skincode Essentials termékek nyugtató és enyhítő formulákat tartalmaznak, melyek elősegítik, hogy a mindennapi szennyezésnek kitett arcbőrünk visszanyerje egészséges PH-értékét és természetes szépségét. Kulcsfontosságú hidratáló anyagai, többek között: hidrolit-5, glicerin, PEG-8, kaprilil-glikol, nátrium-poliakrilát, melyek hosszan tartó, maximális hidratálásra képesek az arcbőrön, akár 75%-al növelve a bőr hidratáltságát, 8 órán keresztül.

Bár a termékek, ahogy fentebb már kifejtettük, nem tartalmaznak tartósítószert, mégis az egyedülálló és biztonságos tartósítási rendszernek köszönhetően hosszú ideig biztonságosan használhatóak maradnak.

A Skincode Exclusive termékcsalád tagjai pedig parabénmentesek, kizárólag allergénmentes illatanyagokat tartalmaznak, kellemes illatuk mégis széles körben kedveltté teszi őket. Továbbá ACR G2 komplex hatóanyagot tartalmaznak és bőrgyógyászatilag is teszteltek.

skincode exclusive

A 20 éve kozmetikumok gyártásával foglalkozó Skincode cég elsődleges céljai között szerepel a környezetvédelem, a tartósítószer és színezékmentes termékek előállítása, melyek allergológiai és bőrgyógyászati szempontból is egyaránt biztonságosak mindenki számára.

És egy külön jó hír a kismamák és a szoptatási időszakban lévő édesanyák számára: a Skincode kozmetikumok használata tökéletesen biztonságos terhesség és szoptatás alatt is!