Amikor úgy érezzük, hogy a bőrünknek különleges ápolásra van szüksége, akkor olyan exkluzív termékeket keresünk, melyek rendkívül intenzív hatóanyagokat tartalmaznak. Ilyen az aktív sejtregeneráló komplex 2. generációja.

Ha a bőrünk megújulását akarjuk támogatni, érdemes olyan terméket választanunk, melyek összetevői ezt segítik elsődlegesen, miközben természetesen a hidratálásra és a védelemre is gondjuk van. A Skincode Exclusive termékcsalád például hatékony sejtterápiát nyújt a bőrnek, javítja a bőr egészségét, vitalitását és általános megjelenését. Mindezeket pedig az aktív sejtregeneráló komplex 2. Generációjának (ACR G2) segítségével éri el.

Az ACR G2 két komplex exkluzív kombinációjából áll, ezek a Syn®-Tacks (peptid komplex) é a szójaglikogén. Ezek együttesen hatnak, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával egyre csökken. Hatásukra láthatóan halványul az apró ráncok megjelenése, javítják a bőr felső rétegét, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Emellett intenzíven hidratálják a bőrt, segítik a bőr rugalmasságának megőrzését, és elősegítik a sejtek megújulását is. Az ACR G2 ugyanakkor véd az UV sugárzás káros hatásaitól és a szabad gyökök káros hatásaitól is, miközben visszaadja a bőr igazi szépségét.

Az ACR G2 összetevői

A Syn®-Tacks a tripeptid és a tetrapeptid-7 hatékony keveréke. Ez a komplex növeli a sejtszintű kommunikációt, interakcióba lép a bőr fő proteinjeivel a bőr struktúrájának és funkcióinak javítása érdekében. Segít a felhámot táplálni, így a ráncok csökkennek, miközben tónusosabbá és feszesebbé, tömörebb tapintásúvá teszi a bőrt

A szójaglikogén olyan készítmény, amely hasonlít az emberi szervezetben lévő ösztrogénhez, használata terhesség és szoptatás alatt is biztonságos. Az izoflavon felhasznált részét geinsteinnek nevezzük. Az izoflavon kizárólag a babfélékben, legnagyobb arányban a szójában található fitoösztrogén.  Ez egy természetes, erős kollagénjavító, amely képes mélyen behatolni a bőrbe. Láthatóan megemeli a bőrt és csökkenti az apró ráncokat és szarkalábakat.  Kapcsolódik az ösztrogén-receptorokhoz, aktiválva ezzel a kollagén szintézisét.

Külső klinikai hatékonysági teszt – in vivo hatás 28 nap után.