40 éves kor felett ez történik a bőrrel

Ez történik a bőrünkkel 40 éves kor felett

Bőrünk 40 éves korunkra még nagyszerű formában van, ám tónusa megváltozik, elkezd egyre szárazabb lenni és olyan ráncok jelennek meg a felszínén, melyeket addig nem tapasztaltunk. Megfelelő bőrápolással azonban az idő minden jele finomítható és bőrünk ebben a korban is ragyogó lehet!

 

Ahogy telik az idő, úgy változik bőrünk is, ami természetes folyamat. A 20-as és 30-as éveinkben még inkább arra kell figyelnünk, hogy biztosítsuk védelmét, így az öregedés első jelei minél később jelenjenek meg. A 40-es éveinkhez érve azonban már egészen más a dolgunk. Bőrünk ugyan még ilyenkor is gyönyörű, ám tónusa, állaga már egészen más, és a ráncok is egyre feltűnőbbek rajta. Ezeket főleg az okozza, hogy a bőr ilyenkor már szárazabb, veszít zsírtartalmából is, így rugalmassága csökken.

A fentiekből kiindulva tehát az első feladat a 40-es éveinkben, hogy megfelelően hidratáljuk és tápláljuk a bőrt, ugyanakkor finomítsuk a ráncokat. Ebben nyújt segítséget a Skincode Exclusive termékcsaládja, az aktív sejtregeneráló komplex 2. generációjával. A Skincode Cellular Hidratáló arcmaszk például azonnal nedvességgel, antioxidánsokkal és izoflavonokkal itatja át a bőrt, megemeli, feszesíti és hűsíti.

Cellular Hidratáló arcmaszk - normál, száraz és vízhiányos bőrre 50ml

A Cellular Ránctalanító arcápoló szérum hatékonyan csökkenti a ráncokat, finomítja megjelenésüket, míg a Cellular arcápoló szérum ampulla és koncentrátum újratexturálja és életre kelti a bőrt. Mind a kettő intenzív fiatalító kezelést nyújt az arcbőrnek.

Cellular Arcápoló szérum ampulla - minden bőrtípusra 14.9ml

A hidratálás és ránctalanítás mellett kiemelten fontos még az is, hogy a bőr színtónusa egységes legyen. Ekkor ugyanis már nagyobb számban jelenhetnek meg a bőrfelszínen elszíneződések, melyeket például korábbi napégégés, horzsolások, vagy éppen hormonváltozások is okozhatnak. Szerencsére a bőr világosítására, színének egységesítésére is megvannak a megfelelő megoldások, mint a Skincode Essentials Alpine White termékcsalád tagjai. Az egyedülálló bőrvilágosító termékcsalád segít csökkenteni a bőr elszíneződését és pigmentációját. Magas B3-vitamin (niacinamid) tartalommal és hét svájci alpesi növényből származó hatóanyag keverék tartalommal, valamint CM-Glucannal harcol azért, hogy bőrünk ebben a korban is nagyszerű lehessen. Ezen összetevők speciális kombinációja segít a bőr világosításában a sötét foltok megjelenésének minimalizálásával és a bőr textúrájának javításával.