zsíros bőr

Zsíros bőr? Viszlát!

A zsíros bőr sokak problémája, ami gyakran nem csak a bőr kifényesedését okozza, hanem a pattanások és más bőrhibák megjelenését is. Azonban, ha odafigyeléssel kezeljük, nagyszerű eredményeket érhetünk el – természetesen a megfelelő termékek használat mellett.

 

A bőr zsírosodása sokféle különböző hatás eredménye. Vannak, akiknél öröklött hajlam miatt folyamatosan fennáll, másoknál időszakosan jelenik meg, például hormonális változások, helytelen táplálkozás vagy éppen életmód által kiváltott hatások miatt. A zsírosodás miatt a bőr egyrészt könnyebben kifényesedik, és egy idő után állaga sem túl kellemes, másrészt ilyen bőrtípus esetén könnyebben eltömődnek a pórusok és könnyebben alakulnak ki emiatt pattanások. A zsírosodás maga a túlzott faggyútermelődés eredménye.

A Skincode Essentials S.O.S Oil Control termékcsalád hosszútávú és biztos megoldást tud nyújtani a zsírosodó és emiatt általában pattanásos bőrre. Ez a termékcsalád naponta kétszer alkalmazva hatékony segítséget nyújt a pattanások kialakulásának megelőzésében. A bőr mélyebb rétegeiben hat, így szabályozza a bőr faggyútermelését, miközben finoman eltünteti a szennyeződéseket és nyugtatja a bőrt. Segít a pórusok összehúzásában, frissebb, fiatalabb megjelenésű, tisztább, matt felületű bőrt kölcsönöz, és még a legérzékenyebb bőrre is alkalmas.

Az S.O.S Oil Control termékek mindegyike tartalmaz orvosi minőségű biotechnológiai pórusfinomító összetevőt, csalán kivonatot a gyulladásgátló, antibakteriális és összehúzó jellemzőinek köszönhetően és CM-Glucant. A termékek egyedi pórusfinomító aktív hatóanyaga összehúzza a tág pórusokat és simítja a bőrfelületet. A Chios nevű görög szigeten honos Lentisk fákból származó masztik nevű aromás gyantából készült értékes orvosi gyanta. Régóta ismert antibakteriális, gombásodás-gátló, gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságairól.

A termékcsaládban található arctisztító krém, ami egy gyengéd arclemosó, amely csökkenti a pattanásokat és hozzájárul a tiszta, egészséges bőr eléréséhez. Választhatunk arcápoló szérumot is, ami szabályozza a faggyútermelést és a bőr fénylését, csökkenti a bőrhibákat és a pattanásokat. Ugyanakkor ott a csúcsminőségű mattító hidratáló arckrém, ami mattító hatóanyagának köszönhetően elnyeli a fölösleges faggyút és tökéletesen matt arcbőrt biztosít egész nap.