Az elfoglalt nők nélkülözhetetlen arcápoló termékei

Az elfoglalt nők nélkülözhetetlen arcápoló termékei

Elfoglalt, karriert építő, sokgyermekes vagy a gyerekek mellett dolgozó anyaként bizony nem jut mindig idő magunkra. Ezért különösen fontos, hogy a napi, pár perces szépségápolás közben használt termékek hatékonyak legyenek, és megfeleljenek az életmódunk által támasztott elvárásoknak.

Ha sokat dolgozunk, szaladgálunk, számos különböző hatás éri bőrünket. A napfénytől kezdve a légkondi hidegén át a stressz és napi teendők okozta izzadásig mindent átélünk, méghozzá rendszeres jelleggel. Ilyen körülmények között, bár nagyon fontos lenne, hogy megfelelően ápoljuk bőrünket, sajnos nincs mindig időnk, energiánk ezzel foglalkozni. A Skincode 24 órás hidratáló testápolója minden bőrtípusnak ideális megoldást jelent az egész napos hidratáltság biztosítására. Kukui dióolaj tartalmával még a legérzékenyebb bőrt is nyugtatja, és csökkenti a káros hatások miatti irritációt, a benne található CM-Glucan pedig fantasztikusan regenerál, és segíti a bőr megújulását.

Az igazán vízhiányos, száraz bőrterületeken alkalmazzuk a Skincode 24 órás intenzív hidratáló balzsamot, mely kompakt, 50 milliliteres kiszerelésével könnyedén belefér kézitáskánkba is, hogy napközben bármikor használhassuk, ha van egy percünk magunkra. A krémet szinte minden problémás helyre kenhetjük: alkalmazható az arcon, a kezeken, könyéken és még az ajkakon is. A Cm-Glucan jótékony hatásain kívül élvezhetjük a vörös alga antioxidáns hatását, a shea vaj fantasztikus hidratáló és bőrpuhító erejét, valamint a hyaluron sav ráncokat feltöltő és bőrt feszesítő tulajdonságait is.

24 órás intenzív hidratáló balzsam - normál, száraz és vízhiányos bőrre 50ml

Ha sokat járunk-kelünk napközben, fontos, hogy odafigyeljünk az UV-sugarak kártékony hatásaival szembeni védelemre is. Tartsuk észben, hogy az iroda vagy az autó ablaküvegei nem védenek meg a sugaraktól. Ezért az a legjobb, ha reggeli arcápolási rutinunkban eleve olyan arckrémet alkalmazunk, amely fényvédő faktorral van ellátva, így két legyet üthetünk egy csapásra. A Skincode Cellular Fényvédő nappali arckrémje 15 faktoros fényvédelmet nyújt arcbőrünknek, miközben ACR Complex G2 összetevője a szabad gyökök ellen védve újítja meg bőrünket. Az arckrémben lévő vörös alga és az A-, E- és C-vitaminok erős antioxidáns hatásúak, és szerepet játszanak bőrünk kollagéntermelésében is, ezzel biztosítva a hidratált, feszes és selymesen puha eredményt.

Cellular Fényvédő nappali arckrém SPF 15 - normál és száraz bőrre 50ml

A hidratáltságon és a fényvédelmen túl vegyük figyelembe azt is, hogy a rohanó életmód és állandó stresszhatások is nagyban hozzájárulnak bőrünk öregedéséhez. Az első ráncok és barázdák általában a szem környékére fókuszálódnak, így ha valahol, itt mindenképpen foglalkozzunk bőrünk ápolásával. A Skincode Cellular Golyós szemkörnyékápolója optimális megoldást kínál a folyton mozgásban lévő, elfoglalt, sietős életvitelt folytatóknak. A szérum minden bőrtípuson használható, kompakt kiszerelésével pedig ideális választás, hiszen mindig nálunk lehet. SesaflashTM hatóanyagának köszönhetően szinte azonnal láthatjuk és érezhetjük a változást: a szemkörnyékápoló pillanatok alatt hűsíti a fáradt szemkörnyék bőrfelületét, és hidratáltabbá, frissebbé teszi azt, miközben a benne található hyaluronsav halványítja a szemkörnyék ráncait. A szérum koffeintartalma gyorsan tünteti el a szemünk alatt éktelenkedő táskákat, még a legfárasztóbb napok közben is. Azért pedig, hogy még egyszerűbb és kényelmesebb legyen a Cellular Golyós szemkörnyékápoló használata, smink fölött is alkalmazhatjuk a nap folyamán.