Végre megérkezett Magyarországra is a Skincode! A márka – melyet jelenleg a világ több mint 40 országában forgalmaznak – portfóliója két kiemelkedő hatékonyságú termékcsaládból áll. A márka arra az alapelvre épít, hogy a bőr genetikai „kódját” figyelembe kell venni a bőrápolás során. A két termékcsalád olyan csúcsminőségű, innovatív bőrápolási termékeket nyújt a felhasználók számára, melyek tükrözik a Svájc nevével egyet jelentő pontosságot, minőséget és az élet minden szakaszának bőrápolási igényére megoldást nyújtanak.

Skincode Történelem

A Skincode márkát 1998-ban svájci bőrápolási szakértők hozták létre. A Skincode csapata a kezdetektől fogva együttműködött világszerte elismert svájci dermatológusokkal, hatóanyagszakértőkkel és laboratóriumokkal, melynek eredményeképpen megszületett két innovatív termékcsaládjuk – a Skincode Essentials és a Skincode Exclusive.

Skincode Essentials

 

Minden, amire a bőrnek szüksége van, és semmi, amire nincs.

A Skincode Essentials olyan dermokozmetikai bőrápoló termékcsalád, melyet a mindennapi bőrápolási szükségletek kielégítésére hoztak létre. Az Essentials kozmetikumok még az aknés, nagyon érzékeny, allergiás vagy pigmentfoltos bőrre is megoldást kínálnak.

A klinikaliag is bizonyítottan hatékony termékek természetes kivonatok és biotechnológiai összetevők keverékét tartalmazzák, 100%-ban illatanyag- és tartósítószer-mentesek, nem tartalmaznak színezéket és állati származékokat, így a legérzékenyebb bőrön is alkalmazhatók.  A CM-Glucan, a valamennyi Essentials termékben megtalálható kulcsfontosságú hatóanyag bizonyítottan növeli a sejtek megújulási sebességét – ez azt jelenti, hogy lassítja az öregedési folyamatot.

Minden Essentials termék:

  • 100%-ban színezékmentes
  • 100%-ban illatanyagmentes
  • 100%-ban tartósítószer-mentes
  • 100%-ban mentes állati eredetű szerektől

Skincode Ecxlusive

 

Speciális sejtterápia a fiatalabbnak látszó bőrért.

A Skincode Exclusive egy kiemelkedő minőségű és hatékonyságú sejtterápiás bőrápoló termékcsalád, amely az érett bőr speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. A termékek segítenek felgyorsítani a sejtek megújulási folyamatát, amely lelassul a kor előrehaladtával.

A kulcsfontosságú összetevő:

A 2. generációs aktív sejtregeneráló komplex (ACR G2) valódi innováció a bőr öregedése elleni küzdelemben. Két komplex exkluzív kombinációjából áll: Syn®-Tacks (peptid komplex) és szójaglikogén. A szójaglikogén egyfajta fitoösztrogén, amely hasonlít az emberi szervezetben lévő ösztrogénhez. Használata terhesség és szoptatás alatt is biztonságos, a hormonrendszer működését nem befolyásolja. A két komplex együttesen hat, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával csökken. Láthatóan csökkentik az apró ráncokat, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Intenzíven hidratálják a bőrt, javítják a rugalmasságát, elősegítik a sejtek megújulását. Védenek az UV sugárzás káros hatásai és a szabad gyökök ellen.

Minden Skincode Exclusive termék:

  • Parabénmentes
  • Allergénmentes illatanyag
  • ACR G2 komplex-szel
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Állatokon nem tesztelt