5 nyomós érv ami az arcápoló szérumok mellett szól

5 nyomós érv, ami az arcápoló szérumok mellett szól

Az arcápoló szérumok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. Koncentráltan tartalmaznak fontos hatóanyagokat, melyek még szebbé és egészségesebbé tehetik arcbőrünket. De mitől is ennyire hatásosak?

 

Ha valaki nem hallott volna az arcápoló szérumokról, akkor gyorsan összefoglaljuk, miről is van szó. Ezek a szépségápolásban egyre népszerűbb szerek koncentráltan tartalmaznak a bőr számára fontos hatóanyagokat, melyeket egyből képesek a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Így ott egyből ki is tudják fejteni a hatásukat.

Ahogy az összes szérumot, így a Skincode Cellular Arcápoló szérum ampullát is közvetlenül arctisztítás után és hidratálás előtt érdemes alkalmazni, használata pedig reggel és este is ajánlott és minden esetben a krémmel együtt használandó. Akik kipróbálták, már nem hagynák ki a szérumot mindennapi arcápolási rutinjukból – de miért is van szükség rá a hidratálás mellett? Öt pontba szedtük előnyeit!

Célzottan kezeli a problémákat

A szérum az általános megoldások mellett célzottan, a bőrben lévő problémákra összpontosít. Attól függően, ki milyen problémára keres megoldást, választhat olyan verziót, ami száraz bőrre van, így hidratál, akinek pedig extra védelemre, vagy éppen a öregedés jeleinek eltüntetésére van szüksége, az is megtalálhatja a számítását. A Skincode Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló szérum például a szarkalábakat enyhíti, míg az Skincode Cellular Arcápoló szérum ampulla már a faggyútermelés szabályozásában vesz részt.

 

Hamar, látványos eredmény

Mivel a szérumokkal egyszerre sok hatóanyagot juttathatsz egyből a bőr mélyebb rétegeibe – az Skincode Cellular Arcápoló szérum ampulla például mintegy 70%-kal több aktív összetevőt tartalmaz – , ahol aztán azok hasznosulnak is, az eredmény szinte azonnal látható.

Gyorsan hatol be a bőr mélyebb rétegeibe

A hidratáló krémekkel vagy arcápoló olajokkal ellentétben a szérumok gyorsabban felszívódnak és nem hagynak zsíros réteget az arcbőr felszínén. Esetükben ugyanis az összetétel azt segíti elő, hogy a vivőanyagok egyből a bőr mélyebb rétegeibe juttassák a hatóanyagokat.

Nem tömíti el a pórusokat

Az előbbiek miatt a Skincode Cellular Arcápoló szérum ampulla a pórusokat sem tömíti el, nem hagy zsíros érzetet és így nem segíti elő a pattanások megjelenését sem, mivel nem tartalmaz olajat vagy krémet.

Spórolni is lehet vele

Bár elsőre jóval drágábbnak tűnik, mint egy átlagos arckrém, mégis lehet vele spórolni, ugyanis olyan hatékony, hogy ki lehet vele iktatni akár több különböző arcápolási terméket is. Ráadásul egyszerre csak nagyon keveset kell belőle használni, így sokáig kitart.