skincode hámlasztás és maszkok

Hámlasztás és a maszkok

Bőrünk megérdemli a kényeztetést, hiszen a hétköznapok bizony próbára teszik. Így, hogy sokáig szép maradhasson, érdemes olyan trükköket bevetni, mint a maszkok használata, vagy a hámlasztás. Az eredmény magáért beszél majd!

 

Mielőtt részletesen kifejtenénk a hámlasztás és a maszkok szükségességét, vegyük át a bőrápolási rutin mindenki számára jól ismert főbb pontjait:

Ezek az alapjai annak, hogy arcunk bőrének megfelelő állagát megőrizhessük és akár javíthassunk is rajta. Vannak azonban ezek közül olyan műveletek, melyekre nem feltétlenül van minden nap idő és szükség sem: ezek a hámlasztás és az arcmaszkok használata. Ezeket is érdemes azonban heti egy-két alkalommal rendszeresíteni, hiszen ennyi kényeztetés kell a bőrünknek, és meg is érdemli!

Hámlasztás

Miért érdemes hámlasztó termékeket használni?

Bőrünk folyamatosan megújul, így mindig lesznek a felületén olyan elhalt hámsejtek, melyeket el kell távolítani annak érdekében, hogy ne tömíthessék el a pórusokat, ne rejtsék el a friss bőrfelszínt, ne akadályozzák meg a krémek és szérumok felszívódását, illetve ne tegyék egyenetlenné a sminket. A hámlasztók segítenek megszabadulni az elhalt bőrsejtek által képzett elszarusodott rétegtől, ezzel pedig a bőrt frissen és egészségesen tartják.

A Skincode Extra gyengéd bőrmegújító maszk úgy képes bőrünk kényelmes felfrissítésére, hogy közben ápolja is. Finomítja textúráját, kisimítja és a szennyeződésektől is megszabadítja. Ezekkel együtt pedig csökkenti a bőrhibákat, gyorsítja a sejtek megújulását. Összetevői közül a tejsav-észter segítségével például gyengéden hámlaszt, miközben az uborka kivonat megköti a nedvességet, ápol és gyógyít. Ezek mellett a GM-Glucan hatóanyag javítja a bőr szerkezetét, regenerál. Érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják, összetevőinek hála ugyanis valóban nagyon kíméletes. Három-tíz perc alatt már kifejti hatását és eltávolítása is egyszerű – tökéletesen beépíthető az esti arcápolási rutinba.

Maszkok

Miért  hasznos a maszkok alkalmazása?

A maszkok olyan intenzív bőrápolási termékek, melyek egyes bőrápolási célokat hivatottak nagyon hatékonyan teljesíteni. Használatuk nyugtató és kényeztető, közben akár egy wellness programon is érezheti magát az ember. Hidratálják a bőrt, eltávolítják a felesleges faggyút, olajat és összehúzzák a pórusokat. Ráadásul a bőr alatt lévő szennyeződések eltávolítására is kiválóan alkalmasak.

A Skincode Pórusfinomító tisztító maszk nevéből kifolyólag a bőr felfrissítésére hivatott. Összehúzza a pórusokat, mattít és puhít egyszerre. Elnyeli a felesleges olajokat, finomítja a bőr textúráját, közben pedig a pattanások kialakulásának sem kedvez és alapvetően csökkenti a bőrhibákat. Nem csak normalizálja a bőr állapotát, de lágy, matt kinézetet is ad neki, helyreállítja faggyútermelését. 10-15 perc alatt már érezhető a hatása, közben pedig nyugodtan lehet relaxálni, olvasni, pihenni.

Az Exclusive termékcsalád krémes, gél állagú maszkja, a Cellular Hidratáló arcmaszk a rohanós napokon garantáltan a kedvence lesz. A normál, száraz és vízhiányos bőrre egyaránt használható lagúna-kék maszkot az egyedülálló hatóanyagainak köszönhetően ugyanis nem kell eltávolítani, így a nap 24 órájában hidratálja a bőr mélyebb rétegeit. A felkenés pillanatától kezdve azonnal hidratálja a bőrt és elárasztja antioxidánsokkal és izoflavonoidokkal, amelyek hűsítik és feszesebbé teszik a bőrt.

Cellular Hidratáló arcmaszk - normál, száraz és vízhiányos bőrre 50ml

Használja a Skincode Extra gyengéd bőrmegújító maszkot és a Skincode Pórusfinomító tisztító maszkot, illetve a Cellular Hidratáló arcmaszkot heti 1-3 alkalommal, hogy bőre még szebb, üdébb és gyönyörűbb lehessen!