nappali bőrápolás

Nappali bőrápolás

A nappali bőrápolás nem csak azért fontos, hogy bőrünk megfelelően hidratált legyen, hanem ennyire lényeges az is, hogy védelmét biztosítsuk. Így a nappali arcápolási termékeknek egyszerre több funkciót is kell biztosítaniuk – ezeket érdemes keresnie!

 

A nappali bőrápolás a mindennapjaink rutinszerű része és fontos eleme annak, hogy bőrünk sokáig szép és fiatal maradhasson. Arcbőrünket minden nap rengeteg olyan környezeti hatás éri, mely száríthatja és megviselheti felszínét, irritációt okozhat és az első ráncok megjelenését is eredményezheti. Az alapos tisztítás mellett tehát különösen oda kell figyelni a hidratálásra és a védelemre is. Sőt! A nappali bőrápolók egyik legfontosabb funkciója éppen a védelem erősítése – és itt nem szabad megfeledkezni a fényvédelemről sem.

Amikor a megfelelő nappali arckrémet keressük, át kell gondolni, milyen bőrtípusunk van, és annak mire is van pontosan szüksége. Utána választhatunk például 24 órás megoldásokat, mint a Skincode 24h Sejtmegújító arckrém. Egy ilyen termék nappalra és éjszakára is használható, védelmet és regenerálást egyszerre biztosít, miközben nem túl nehéz, inkább ápol ás nyugtat. Mindennapos ápolással képes fenntartani a bőr egészségét, amiben a C- és E-vitamin, vagy éppen a rizs-keményítő és a GM-Glucan van a segítségére.

24 órás sejtmegújító arckrém - normál és száraz bőrre 50ml

Amikor azonban még hatékonyabb megoldást szeretnénk a mindennapokra, nagyon jó választás a Skincode Fényvédő és regeneráló nappali arckrém spf 30. Ez a termék egyrészt ózonvédő komplexet tartalmaz, ami a svájci Alpokból származó növényi komplex, amely a „városi stressz” elleni kiváló védelmi tulajdonságairól híres. A krém tartósítószerektől mentes mindennapi hidratáló, amely védi a bőrt az UV-sugárzás, az ózon és a szennyeződések okozta károsodástól és megakadályozza, hogy a káros gyökök az epidermiszhez kapcsolódjanak. A széles spektrumú UV-A és UV-B védelem leküzdi a pigmentációt, erősíti a bőr természetes védekező mechanizmusát. A krém védőrétegként viselkedve pedig megakadályozza az ártalmas baktériumok és törmelék bőrhöz történő hozzátapadását.

Fényvédő és regeneráló nappali arckrém spf 30 - minden bőrtípusra 50mlNem csak nyáron tanácsos ilyen terméket használni, hiszen a napsugárzás télen is ugyanúgy károsítja bőrünket.

Ha pedig a hidratálás mellett fontos a bőröregedés megelőzése is, akkor a Cellular Ránctalanító hidratáló nappali arckrém tökéletes választás lehet. Ez a rendkívül tápláló és hidratáló krém Dermaxyl™ hatóanyagban gazdag, ami segít serkenteni a kollagén képződést a bőr mélyebb rétegeiben és nagyfokú hidratálást biztosít. A reggeli és az esti arctisztítás után vigye fel a krémet, felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal az arc-, nyak- és dekoltázs bőrébe.

Cellular Ránctalanító hidratáló nappali arckrém - normál és száraz bőrre 50ml