szemkörnyékápolás

Szemkörnyékápolás

A szemkörnyék bőre rendkívül érzékeny, és jobban ki van téve a környezeti hatásoknak, mint arcunk más területei. Éppen ezért ez a bőrfelület nagy odafigyelés és gondos ápolást igényel. De mik a szemkörnyékápolás kapcsán a legfontosabb tudnivalók?

 

’A szem a lélek tükre’ – tartja a mondás, ebben pedig van is valami! Hiszen bárhogy is próbáljuk elrejteni az érzelmeinket, a szemünk bizony mindig árulkodik arról, hogyan is érzünk valójában. Hasonlóan viselkedik a szemkörnyék bőre is, amit, ha nem ápolunk megfelelően, egyből megmutatja hanyagságunkat, öregíti, fakítja megjelenésünket. Olyan bőrfelület ez az arcon, ami különös odafigyelést és ápolást igényel, mert vékonyabb, érzékenyebb, mint más felületek, így könnyebben kiszárad, kipirosodik és jelennek meg rajt az első ráncok.

A szemkörnyék bőrének érzékenységét egyrészt a faggyúmirigyek hiánya adja, másrészt pedig a vékonyodó kötőszövet és a bőr alatt futó hajszálerek és nyirokerek sokasága. Ezek a tulajdonságok teszik kevésbé ellenállóvá a környezeti ásásokkal szemben. Hogy elkerüljük a kiszáradást, ráncosodást, pirosodást, érdemes a megfelelő szemkörnyékápoló termékeket alkalmaznunk. Így arcunk összképe is mindig üde és ragyogó maradat.

A Skincode feszesítő szemkörnyékápoló gél öregedést gátló kezelést nyújt ennek az érzékeny területnek. Felveszi a harcot a dehidratáltsággal szemben, véd a szabadgyökökkel szemben és feszesíti a bőrt. Mindezt olyan aktív összetevőkkel éri el, mint a GM-Glucan, a nátrium hialuronát, vagy a varázsmogyoró kivonat. Ezek együttes erővel javítják a bőr szerkezetét, nyugtatnak, hidratálnak, miközben gyulladáscsökkentő és regeneráló hatásuk is van. Ha ezt a gélt minden reggel vagy este használjuk, mindig friss lesz tőle a szemkörnyék bőre. Extra tipp: hűtőben tárolva még frissítőbb eredményt lehet elérni!

Feszesítő szemkörnyékápoló gél - minden bőrtípusra 20ml

Aki inkább a krémekre esküszik, nagyon fogja szeretni a Skincode fiatalító szemkörnyékápoló krémét. Ez a termék ugyanis többkomponensű szemkontúr kezelést ad, a szemkontúr táplálásáért, a bőrszerkezet javításáért és fiatalításáért. Segít eltüntetni a duzzadtságot, világosítja a sötét karikákat és feszesíti a bőrt. GM-Glucan, aloe vera kivonat, vadgesztenye, koffein és édesmandula olaj tartalmának köszönhetően lágyít, hidratál, méregtelenít és növeli a nyirokkeringést. Mindennapi használattal valóban látványos hatás érhető el vele.

Fiatalító szemkörnyékápoló krém - minden bőrtípusra 15ml

Ha valami extrára vágyunk, a Skincode bőrvilágosító szemkörnyékápoló krém a nekünk való. Amennyiben rendszeresen, naponta kétszer (reggel és este) is használjuk, speciális hatóanyag összetételének köszönhetően ez a krém világosítja és egyenletesebb tónusúvá is teszi bőrünket amellett, hogy halványítja az öregségi- és pigmentfoltokat és csökkenti a szem alatti sötét karikákat is.

Bőrvilágosító szemkörnyékápoló krém - minden bőrtípusra 15ml

Normál és száraz, valamint az öregedés állandó jeleit mutató bőrön a Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém csodákra képes. ACR Complex G2 hatóanyagának is hála ez a gazdag, selymes állagú krém segít halványítani a már kialakult ráncokat, sötét karikákat és csökkenti a szem alatti táskákat is. Reggeli és esti használatakor finom, tapogató mozdulatokkal vigyen fel egy egészen kis mennyiséget a szem környékre. Hasonló módon vihetjük fel megtisztított szemkörnyékünkre a Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló szérumot, melyből csupán egy csepp elég, hogy jelentősen feszesítse a bőrt, védelmet nyújtson az érzékeny szemkörnyéknek, és küzdjön a finom szarkalábak és ráncok kialakulása ellen.

Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém - normál és száraz bőrre 15mlCellular Ránctalanító szemkörnyékápoló szérum - minden bőrtípusra 15ml

Az egyik legjobbat hagytuk a végére, a Cellular Golyós szemkörnyékápoló szérumot, amely nem csak, hogy minden bőrtípusra jó, de az azonnal hűsítő golyós szérum frissebbé, hidratáltabbá, halványabbá teszi a szem alatti táskákat, és üdébbé teszi a szemkörnyéket. A reggeli és esti, kezelésszerű használat mellett pedig a nap folyamán bármikor használhatja a szemkörnyék nyugtatására és frissítése érdekében, ugyanis a smink fölött is alkalmazható.

Cellular Golyós szemkörnyékápoló szérum - minden bőrtípusra 15ml