A rohanós mindennapokban sajnos nincsen időnk és módunk arra, hogy bőrünkkel naponta akár többször is alaposabban foglalkozzunk.  Ilyenkor jelentenek nagy segítséget a 24 órás termékek, melyek folyamatos kényeztető ápolást biztosítanak a bőr számára.

Manapság nagyon kevés idő jut magunkra és a bőrünk ápolására is. A rohanó hétköznapokban sajnos legtöbbször csak pillanatokat tudunk fordítani arra, hogy bőrünk szépségét megőrizzük, biztosítsuk hidratáltságát, védelmét és táplálását. Szerencsére azonban léteznek olyan 24 órás termékek, melyek segíthetnek rendben tartani bőrünket ilyen esetben is.

A Skincode 24h termékcsalád egyik alapköve a 24 Sejtmegújító arckrém. Ez a termék normál és száraz bőrre is használható, és folyamatosan küzd az idő előtti öregedés jelei ellen. Azonnal nyugtatja és enyhíti és az irritált bőrt, védelmet nyújt a szabadgyökök okozta károsodás ellen, javítja a bőr rugalmasságát és a feszességet. A benne található CM-Glucan hatóanyag javítja a bőr szerkezetét, a rizs keményítő megőrzi a nedvességet, a C- és E-vitaminok pedig világosítják a bőrt és segítik regenerációját.

24 órás sejtmegújító arckrém - normál és száraz bőrre 50ml

A 24h Intenzív hidratáló balzsam egy valóban rendkívül intenzív bőrnyugtató a száraz, irritált és fáradt bőrre. Azonnal hűti, nyugtatja és enyhíti a kipirosodott, irritált bőrt a bőrirritáció elleni és nyugtató hatóanyag-keverék segítségével. Pihenteti a száraz, viszkető bőrfelszínt, regenerál és táplál, miközben csökkenti a szarkalábakat és ráncokat is. Hatóanyagai közül a Chondrus Crispus (Karragén) nyugtat, hidratál és restrukturál, a Butyrospermum Parkii (Shea) vaj regenerálja a sejteket és lágyít, a nátrium-hialuronát pedig még kiválóbb hidratálást biztosít.

A 24h Hidratáló testápoló különlegesen hidratáló és tápláló testápoló, amely megnyugtat minden bőrtípust, még a legérzékenyebbet is.  Enyhíti a bőrszárazságot, csökkenti a bőr viszketését. Bársonyosan puhává és kellemes érzetűvé teszi a bőrt egész napon át, mélyen hidratál. Éjjel/nappal igény szerint használható termék, ami még a legérzékenyebb bőr igényeinek is megfelel. A benne található CM-Glucan, kukui olaj és hidratáló összetevő keverék a leghidegebb időben is megőrzi a bőr nedvességét.