alpine white

Alpine white – Megoldás az egyenetlen bőrtónus, az elszíneződés és a pigmentáció ellen

Bőrünk színe nem mindig egységes, aminek egyik oka lehet a megfelelő védelem nélküli napozás is. Ilyenkor például a napégés eredményeként jelentkezhetnek sötétebb foltok a bőrfelszínen. Mit lehet tenni az egységes bőrtónus elérésének érdekében?

 

A bőrfelszín színe, a bőrtónus sokszor nem egységes, a szín eltéréséért pedig a hiperpigmentáció felelős, ami a legtöbbször túlzásba vitt napozás következménye, de kiválthatják hormonális változások, betegségek, sérülések, de akár öröklött hajlam is. Hiperpigmentáció alatt tulajdonképpen azt értjük, amikor a bőrünk elszíneződik egyes területeken, mert a melanin nevű sötét pigment elszaporodik. A melanin napfény hatására termelődik, és ez határozza meg bőrünk és a szemünk színét. Amikor azonban bőrünk megsérül, vagy éppen túl sokat vagyunk védelem nélkül a napon, akkor a kültakaró előfordul, hogy túl sokat termel belőle, és ettől jelennek meg a sötétebb foltok.

alpine white skincode

Szerencsére a bőrtónus egységét segíthetnek visszaállítani kifejezetten erre kifejlesztett termékek. A Skincode Essentials Alpine White bőrvilágosító termékcsalád például segít csökkenteni a bőr elszíneződését és pigmentációját. Magas B3-vitamin (niacinamid) tartalommal bír, és hét svájci alpesi növényből származó hatóanyag keverék tartalommal is rendelkezik, miközben a CM-Glucan hatóanyag is erősíti hatását. Ezen összetevők speciális kombinációja segít a bőr világosításában a sötét foltok megjelenésének minimalizálásával, és a bőr textúrájának javításával.

A termékcsalád hatásának középpontjában a svájci növényekből készült keverék áll. A 7 alpesi növény kivonatát a tirozináz-gátló tulajdonságuk miatt alkalmazzák. A tirozináz (a melanin vagy bőrpigment termeléséért felelős enzim) gátlása világosítja a bőrt, és csökkenti az öregségi foltok színintenzitását, valamint kiegyenlíti a bőrtónust.

Az Alpine White termékcsaládban található Bőrvilágosító arcápoló szérum, Bőrvilágosító szemkörnyékápoló krém, és Fényvédő nappali arckrém is. Mindegyiket naponta alkalmazva látványos eredmény érhető el, ráadásul ezeket a krémeket érzékeny bőrűek is használhatják.