cm glucan skincode essentials

A CM Glucan hatóanyag

A bőrápolásban folyamatosan fedeznek fel olyan hatóanyagokat, melyekkel még hatékonyabb védelmet, hidratálást érhetünk el. A CM Glucan is ilyen, itt az ideje, hogy minél többen megismerjék!

 

A Skincode Essentials termékek mindent megadnak, a bőrnek, amire szüksége van, miközben nem terhelik olyan összetevőkkel, melyekre nincsen. Ezek a “mindenmentes” termékek tényleg, 100%-ban illatanyag-, tartósítószer és színezékmentesek, ugyanakkor nem tartalmaznak állati származékokat sem. Nyugtató és enyhítő formulák, használatuk tökéletesen biztonságos terhesség és szoptatás alatt is. Egyedülálló és biztonságos tartósítási rendszert alakítottak ki bennük biocidek nélkül, ugyanakkor kulcsfontosságú hidratáló anyagokat, többek között hidrolit-5, glicerint, PEG-8, kaprilil-glikolt, nátrium-poliakrilátot tartalmaznak. Mindegyikük hosszan tartó, maximális hidratálást nyújt, akár 8 órán keresztül.

Egy fontos összetevő mindegyikben megtalálható: a CM Glucan. A CM Glucan egy immunológiai szempontból kiemelkedően aktív összetevő, ami erősíti a bőr immunrendszerét. Orvosi minőségű alapanyag, amit 30 éve használnak a sebgyógyítás előkészítésére. Bizonyítottan növeli a sejtek megújulási sebességét, ami azt jelenti, hogy lassítja az öregedési folyamatot. Sütőélesztőből vonják ki az élesztő cukor részéből, nem pedig a fehérjerészből, amire sok ember érzékeny. Az emberek érzékenyek a búzában lévő fehérjékre, ez az állapot pedig érzékenységhez/allergiához vezethet, ám ilyen megoldásokkal ez szerencsére elkerülhető. A finomítási folyamat során egy karboxi-metil csoport kerül hozzáadásra, ami vízben oldhatóvá teszi Kiválóan használható a legérzékenyebb bőrtípusok és allergiás bőrtünetek esetén is, miközben hatékonyan képes kifejteni hatását.

A GM-Glucan nem csak önmagában van jelen a Skincode Essentials termékekben, hanem más hatóanyagokkal és összetevőkkel együtt segít abban, hogy bőrünk még szebb és megfelelő mértékben ápolt lehessen.