Ismerjen meg egy olyan márkát, ami a svájci minőséget biztosítja a bőrápolásban! A Skincode termékei lassítják a bőröregedés folyamatát, segítik a sejtmegújulást és olyan egyedülálló hatóanyagokat tartalmaznak, melyekkel a márka élen jár a bőrápolás innovációjában.

Az idén 20 éves Skincode márka termékeit a világ több mint 40 országa után szerencsére már hazánkban is elérhetjük, így olyan professzionális megoldásokat illeszthetünk be a mindennapi bőrápolási rutinba, amivel elősegíthetjük a sejtmegújulást, ezáltal késleltetjük a bőröregedést. De mit is kell tudni erről a márkáról? Összeszedtük a legfontosabbakat!

Svájci minőség

A Skincode a svájci minőségben és pontosságban hisz és ezt tartja szem előtt termékei előállítása során. Fejlesztéseik, kutatásaik és a termékek gyártása egyaránt Svájcban zajlik, szigorú kontroll alatt.

Mindenmentes termékek

Hogy ez mit is jelent egészen pontosan, arról ITT részletesebben írunk, amit azonban nagyon fontos tudni, hogy a Skincode Essentials termékek:

  • illatanyagmentesek,
  • tartósítószer-mentesek,
  • színezékmentesek,
  • nem tartalmaznak állati származékokat,
  • a cég nem végez állatkísérleteket sem.

A Skincode Exclusive termékek:

  • parabénmentesek,
  • olyan illatanyagokat tartalmaznak, amik nem okoznak allergén reakciót,
  • állatokon nem teszteltek.

Egyedülálló fejlesztések és összetevők

A Skincode élen jár a dekorkozmetika területén az innovációban, amikor a bőrápolásról beszélünk. Folyamatosan kutatnak és fejlesztenek, hogy olyan új hatóanyagokat vezessenek be a bőrápolásba, melyeket még senki nem használ. Ilyen például a CM-Glucan hatóanyag, ami ápol, nyugtat és regenerál, és minden Skincode Essentials termékben megtalálható. De hasonlóan különleges az aktív sejtregeneráló komplex 2. generációja is, az ACR G2, amely a bőröregedés ellen harcol a Skincode Exclusive termékekben. Illetve nem szabad megfeledkezni a városi nők bőrének “megmentőjéről”, az úgynevezett ózonvédő komplexről, amelyhez a svájci Alpokban megtalálható növényeket használják, és a Skincode Fényvédő és regeneráló nappali arckrémet erősíti.

Támogatás a legérzékenyebb bőrnek is

A márka minden bőrt érzékenyként kezel, és eszerint alakítja ki termékeit is. Fontos tehát, hogy a termékek ne okozzanak irritációt, ne váltsanak ki allergiát, hanem minden bőrtípushoz illeszkedjenek. A Skincode termékek támogatják és stimulálják a bőr természetes funkcióit: a keringést, a tápanyagok felszívódását, az oxigén felszívódását, a sejtek megújulását, az energiatermelést. Használatuk pedig tökéletesen biztonságos terhesség és szoptatás alatt is.